خريد بک لينک
رزرو آنلاين هتل خارجي
خريد سکه سوکر استار ارزان
دانلود زیرنویس فارسی
نسیم آسایش لابی من
رزرو آنلاين هتل خارجي
وکیل مهاجرت
بسکتبال
فلنج
سایت همسریابی
سل یو
<-BloTitle->
<-BloText->

عضویت در سایت
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
ادرس سایت یا وبلاگ : http://
سال تولد:
جنسیت :
وضعیت تاهل :
کشور : (کشور محل سکونت)
شهر :
آیدی یاهو :
کد امنیتی : *

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
<-TalarTitle-> <-TalarSub-> <-TalarHit-> <-Talarwriter->

تاريخ : 1 ارديبهشت 1397 | <-PostTime-> | نویسنده : سل یو | بازدید : <-PostHit->
علل تاثیرگذار بر بحرانهای بانكی و ارتباط آن با تقاضای پول

هدف از این پایان نامه بررسی عوامل موثر بر بحران های بانکی در ایران و اثرآن بر تقاضای پول می باشد

دانلود علل تاثیرگذار بر بحرانهای بانكی و ارتباط آن با تقاضای پول

تقاضای پول
بحران های بانکی
ارتباط بحران های بانکی و تقاضای پول
دانلود پایان نامه تقاضای پول
دانلود پایان نامه بحران های بانکی
اثر بحران های بانکی بر تقاضای پول
عوامل موثر بر بحران های بانکی
عوامل موثر بر بحران های بانکی در ایران
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل doc
حجم فایل 316 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 187

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت علوم بانکی

علل تاثیرگذار بر بحرانهای بانكی و ارتباط آن با تقاضای پول

 
 
 
 
 
چکیده 
هدف اصلی تحقیق حاضر بررسی عوامل موثر بر بحران های بانکی در ایران و اثر آن بر تقاضای پول طی سال های 1382-1350 بوده است. در این تحقیق سعی شده است با توجه به عوامل موثر بر بحران های بانکی ، عوامل درونی و بیرونی موثر بر بحران های بانکی در ایران شناسایی شده و سپس اثر عوامل بیرونی بر تقاضای پول بررسی گردد. برای این منظور و جهت تخمین پارامترها از آزمون «هم انباشتگی» و مدل تصحیح خط (ECM) استفاده گردیده است. در این تحقیق از متغیره های توضیحی شامل : مطالبات معوق، نرخ تورم ، تسهیلات تکلیفی ، تغییرات منابع کوتاه مدت بانکها به کل دارایی ها ، تغییر در سپرده های سیستم بانکی و اغتشاشات نرخ ارز به منظور تعیین رفتار تقاضای پول (M2 حقیقی) استفاده شده است. باتوجه به اطلاعات و آمار موجود، بررسی های بعمل آمده نشان داد که ، تغییرات منابع کوتاه مدت به کل دارایی ها ، تغییر در سپرده های سیستم بانکی و اغتشاشات نرخ ارز بر تقاضای پول در ایران اثر معنی دار داشته است. 
 
 
 
کلمات کلیدی:
تقاضای پول
بحران های بانکی
رابطه بحران های بانکی و تقاضای پول
 
 
 
مـقدمــه 
در 15 سال گذشته حدود سه چهارم از كشورهای عضو صندوق بین‌المللی پول مشكلات قابل توجهی را در سیستم بانكی خود تجربه نموده‌اند و از سال 1980 به بعد مشكلات و مسائل بانكی در كشورهای درحال توسعه و اقتصادهای در حال گذار بیشتر از 250 میلیارد دلار هزینه در برداشته است. (چنی ، 1996، ص 383).ضعفها و نابسامانیها در هر بخش از اقتصاد می تواند پیامدهایی را بر نظام بانكی بر جای گذارد با توجه به ماهیت تجارت ، بانكها در معرض خطرات بالقوه بسیاری قرار دارند .بعضی از این خطرات عبارتند از اتكا بر سپرده‌هایی كه چندین برابر سرمایه آنهاست، وجود فشارهای نامشخص بر بخشهای مختلف اقتصاد و اتكا بردارائی هایی كه بلند مدت بوده و در مقابل بدهیها قابلیت نقدینگی كمی دارند . همچنین باید سستی سیستم كنترل داخلی یا ضعف مدیریت در خود نظام بانكی را نیز به این متغیرها افزود .
 
به ویژه آنكه لازمة آزاد سازی مالی وجود شبكه بانكی مستقل و كارایی است كه بتواند گردش منابع را به شكل بهینه درآورد. زیرا بدون وجود یك شبكه مناسب بانكی، امكان تجهیز پس‌اندازهای كوچك و انتقال آن جهت سرمایه گذاری وجود ندارد. دستیابی به وضعیت بهینه در اقتصاد های درحال گذار كار چندان ساده ای نیست و در این راه بارها وضعی به وجود می آید كه سیستم بانكی به جای آن كه راهگشای فعالیتهای واقعی باشد، خود دچار بحران می شود.یك كشور با تداركات سازمانی ضعیف در شرایط عادی می‌تواند بدون وجود مشكلات جدی در نظام بانكی برای مدت طولانی در آرامش به سربرد ، امازمانی كه اوضاع وخیم شود ،بحران می تواند خیلی سریعتر شكل بگیرد . در حقیقت در این رساله عوامل موثر بربروز بحران‌های بانكی و همچنین اثر این عوامل بر تقاضای پول در ایران در دورة زمانی (1382-1350) مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
 
 
 
 
 
فهرست
فصل اول:معرفی تحقیق
- مقدمه
- تعریف موضوع
- بیان مساله
- اهداف تحقیق
- اهمیت و ضرورت تحقیق
- فرضیه‌های تحقیق
- تعاریف عملیاتی متغیرها و واژه‌های اصلی تحقیق 
 
فصل دوم :ادبیات نظری و تجربی تحقیق
 
بخش اول : عوامل موثر بر بحرانهای بانكی
دلایل عمده بحرانهای بانكی در كشورهای درحال توسعه و همچنین كشور ایران
- بحرانهایی كه ناشی از عوامل درونی سیستم بانكی هستند .
ارزیابی ناكافی یا نادرست طرحها
ریسك نقدینگی و افزایش شدید بدهی های بانكی
ضعف سیستم حسابداری ، حسابرسی و چارچوبهای قانونی 
عدم ارزیابی ریسك اعتبارات اعطایی 
عدم شفافیت در عملكردها و ریسك عملیاتی  
 كـلاهبـرداری وفســاد 
بی ثباتی داخلی و خارجی اقتصاد كلان 
اجرای سیاستهای پولی و اعتباری انبساطی
افزایش بی رویه اعتبارات بانكی در زمان توسعه اقتصادی
سقوط ارزش سهام
مداخله دولت و پرداخت تسهیلات تكلیفی
 نارسائیهای مربوط به مقررات و نظارت بربانكها
عـدم بازپرداخت بـدهیها بـه بانـك 
انعطاف ناپذیری نرخ سود بانكها
نظامهای ارزی و نوسانات نرخ ارز
- شواهدی از بحرانهای بانكی در دیگر كشورها
2-1-3-1-بحرانهای بانكی در كشور مالزی
بحرانهای بانكی دركشور روسیه 
بحرانهای بانكی در سیستم بانكی ژاپن
بحرانهای بانكی در سیستم بانكی لیتوانی و لتونی
بحرانهای بانكی در سیستم بانكی مکزیک
 
بخش دوم : ارتباط بین بحرانهای بانكی و تقاضای پول 
 
بـخش سوم : پیشیــنة تـحقـیــق
 
 
فصل سوم: « روش و روش‌شناسی تحقیق »
- مقدمه
- جامعه آماری
- روش جمع‌آوری اطلاعات
- نمونه و روش نمونه‌گیری
 
 
فصل چهارم : « تجزیه و تحلیل یافته‌های تحقیق »
 
 
فصل پنجم:بحث و نتیجه‌گیری تحقیق
 
 
 
 
 
 
 
فهرست جداول
جدول 3-1 حجم حقیقی پول طی سالهای 1350 الی 1382 66
جدول 3-2  مطالبات معوق طی سالهای 1350 الی 1382 ( به قیمت جاری) 69
جدول 3-3 مطالبات معوق طی سالهای 1350 الی 1382 (به قیمت ثابت سال 1376) 71
جدول 3-4 نرخ تورم طی سالهای 1350 الی 1382 (به قیمت ثابت سال 1376) 74 
جدول 3-5 تسهیلات تکلیفی بانکها طی  سالهای 1350 الی 1382 (به قیمت جاری)  78
جدول 3-6  تسهیلات تکلیفی بانکها طی  سالهای 1350 الی 1382 (به قیمت ثابت 1376) 80
جدول 3-7 تغییرات سپرده های سیستم بانکی طی سالهای 1350 الی 1382(به قیمت جاری) 83 
جدول 3-8 تغییرات سپرده های سیستم بانکی طی سالهای 50 الی 82 (به قیمت ثابت1376) 86
جدول 3-9 تغییرات منابع کوتاه مدت بانکها به کل دارایی ها طی سالهای 1350 الی1382
 ( به قیمت جاری) 91
جدول 3-10 تغییرات منابع کوتاه مدت بانکها به کل دارایی ها طی سالهای 1350 الی1382 
 (به قیمت ثابت سال  1376) 94
جدول 3-11 تفاوت نرخ ارز برای سالهای 1350 الی1382 ( به قیمت جاری) 99
جدول 3-12 تفاوت نرخ ارز برای سالهای 1350 الی 1382 (به قیمت ثابت  1376)     102
جدول 3-13 نرخ رسمی وغیر رسمی ارز و مقیاس نرخ ارز برای سالهای 1350الی 1382      105
 
 
 فهرست نمودارها
نمودار 3-1  روند حجم حقیقی پول طی سالهای 1350 الی1382 67 
نمودار 3-2 روند تغییرات حجم حقیقی پول طی سالهای 1350 الی 1382 67 
نمودار 3-2-1 روند مطالبات معوق به قیمت های جاری 70  
  نمودار 3-2-2 روند تغییرات مطالبات معوق به قیمت های جاری و حجم حقیقی پول 70
نمودار 3-3-1 روند مطالبات معوق به قیمت های ثابت سال 1376 72
نمودار 3-3-2 روند تغییرات مطالبات معوق به قیمت های ثابت و حجم حقیقی پول 72
نمودار 3-4-1 روند نرخ تورم برای سالهای 1382-1350 75
نمودار 3-4-2 روند نرخ تورم وحجم حقیقی پول 75
نمودار 3-5-1 روند تسهیلات تکلیفی بانکها به قیمت های جاری 79
نمودار 3-5-2 روند تغییرات تسهیلات تکلیفی بانکها به قیمت های جاری و حجم حقیقی پول  79
نمودار 3-6-1 روند تسهیلات تکلیفی بانکها به قیمت های ثابت سال 1376 81
نمودار 3-6-2 روند تغییرات تسهیلات تکلیفی بانکها به قیمت های ثابت و حجم حقیقی پول  81
نمودار 3-7-1 روند تغییرات در سپرده های سیستم بانکی به قیمت های جاری 84
نمودار 3-7-2 روند همزمان تغییرات در سپرده های سیستم بانکی به قیمت های جاری و تغییرات حجم حقیقی پول  84
نمودار 3-7-3 روند همزمان تغیرات سپرده های سیستم بانکی به قیمت های جاری و حجم حقیقی پول  85
نمودار 3-8-1 روند تغییرات در سپرده های سیستم بانکی به قیمت های ثابت سال  1376  87
نمودار 3-8-2 روند همزمان تغییرات در سپرده های سیستم بانکی به قیمت های ثابت و تغییرات حجم حقیقی پول  87
نمودار 3-8-3 روند همزمان تغییرات در سپرده های سیستم بانکی به قیمت های ثابت و حجم حقیقی پول  88
نمودار 3-9-1 روند تغییرات منابع کوتاه مدت بانکها به کل دارائی ها به قیمت های جاری  92
نمودار 3-9-2 روند همزمان تغییرات منابع کوتاه مدت بانکها به کل دارائی ها به قیمت های جاری و تغییرات حجم حقیقی پول  92
نمودار 3-9-3 روند همزمان تغییرات منابع کوتاه مدت بانکها به کل دارائی ها به قیمت های جاری و حجم حقیقی پول  93
نمودار  3-10-1 روند تغییرات منابع کوتاه مدت بانکها به کل دارئی ها به قیمت های ثابت سال 1376   95
نمودار 3-10-2 روند همزمان تغییرات منابع کوتاه مدت بانکها به کل دارائی ها به قیمت های ثابت و تغییرات حجم قیمتی پول  95
نمودار 3-10-3 روند همزمان تغییرات منابع کوتاه مدت بانکها به کل دارائی ها به قیمت های ثابت وحجم حقیقی پول  96
نمودار 3-11-1 روند تغییرات تفاوت نرخ ارز رسمی و غیر رسمی به قیمت های جاری 100
نمودار 3-11-2-  روند همزمان تعمیرات تفاوت نرخ ارز به قیمت های جاری و حجم حقیقی پول  100
نمودار 3-11-3 روند همزمان تغییرات تفاوت نرخ ارز به قیمت های جاری و تغییرات حجم حقیقی پول  101
نمودار 3-12-1 روند تغییرات تفاوت نرخ ارز به قیمت های ثابت سال  1376 103
نمودار  3-12-2 روند همزمان تغییرات تفاوت نرخ ارز به قیمت های ثابت و تغییرات حجم حقیقی پول  103
نمودار 3-12-3 روند همزمان تغییرات تفاوت نرخ ارز به قیمت های ثابت حجم حقیقی پول  104
نمودار 3-13-1 روند تغییرات مقیاس نرخ ارز  106
نمودار 3-13-2 روند همزمان تغییرات مقیاس نرخ ارز و تغییرات حجم حقیقی پول 107
نمودار 3-13-3 روند همزمان تغییرات مقیاس نرخ ارز و حجم حقیقی پول 107   
 

دانلود علل تاثیرگذار بر بحرانهای بانكی و ارتباط آن با تقاضای پول






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
علل تاثیرگذار بر بحرانهای بانكی و ارتباط آن با تقاضای پول ,

تاريخ : 5 اسفند 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : سل یو | بازدید : <-PostHit->
دانلود پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ

دانلود پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ در 93 اسلاید زیبا و قابل ویرایش آماده دانلود میباشد توضیحات بیشتر در ادامه

دانلود دانلود پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ

پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 389 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 93

دانلود پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ

اصول کنترل کیفیت جامع (دمینگ)

تعریف مدیریت جامع کیفیت

    مدیریت جامع کیفیت فرایندی است متمرکز بر روی مشتریها، کیفیت محور، مبتنی بر حقایق، متکی بر تیمها که برای دستیابی به اهداف استراتژیك سازمان از طریق ارتقای مستمر فرایند ها، توسط مدیریت ارشد سازمان رهبری می شود.

ارکان فلسفی مدیریت جامع کیفیت

nفرایند گرایی: سازمان را فرایندی می بینیم که در آن همه افراد بصورت افقی در مراحلی از فرایند، قرار می گیرد. nمشتری محوری: تمامی افرادی که روی فرایند کار می کنند و آنها که نتیجه فرایند را کسب می کنند در واقع همکار و شریک هستند. nارتقای مستمر و فراگیر فرایندها و سیستمها: با تمرکز بر ارتقای عملکرد فرایندها و سیستمها و توانمند سازی کارکنان ،تلاش می شود فرایندها و سیستمها بطور دائم در جهت پاسخ به نیازها و انتظارات مشتریها بهبود یابند. 

دانلود دانلود پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
دانلود پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ ,

تاريخ : 5 اسفند 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : سل یو | بازدید : <-PostHit->
دانلود پاورپوینت بازارهای مصرف کننده عوامل موثر در رفتار مصرف کننده

دانلود پاورپوینت بازارهای مصرف کننده عوامل مؤثر در رفتار مصرف کننده در 19 اسلاید قابل ویرایش توضیحات بیشتر درادامه

دانلود دانلود پاورپوینت بازارهای مصرف کننده عوامل موثر در رفتار مصرف کننده

بازارهای مصرف کننده 
عوامل موثر در رفتار مصرف کننده
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 377 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19

دانلود پاورپوینت بازارهای مصرف کننده عوامل مؤثر در رفتار مصرف کننده

بازار مصرف کننده از افراد و خانوارهایی تشکیل می شود که کالاها و خدمات را برای مصارف شخصی می خواهند ، بازار مصرف کننده آمریکا از 250 میلیون نفر تشکیل می شود که مصر ف کننده های آن بیش از 30 تریلیون دلار کالا و خدمات خریداری می کنند . مصرف کنندگان آمریکایی از نظر سن و درآمد ، سطح تحصیلات و سلیقه با هم متفاوت هستند و با این وصف این بازرا یکی از بزرگترین بازارهای مصرفی جهان را تشکیل می دهد .

فهرست: 

nمدل رفتار مصرف کننده :

nخصوصیات فردی مؤثر در رفتار کننده:

nعوامل فرهنگی :

nعوامل اجتماعی :

nعوامل شخصی :

nعوامل روانی : 

مدل رفتار مصرف کننده: 

فروشندگان با استفاده از تجربه های روزانه خود ، حاصل از فروش مستقیم کالا به مشتریان اطلاعات و شناخت لازم را نسبت به آنها به دست می آورند . شرکتی که از چگونگی واکنش مصرف کنندگان نسبت به ویژگیهای مختلف کالا ، قیمت و غیره آگاهی داشته باشد در مقابل رقبای خود از یک امتیاز ویژه برخوردار است . نقطه شروع این تحقیقات بررسی مدلی محرک – واکنش رفتار خریدار است که در شکل می بینید .

دانلود دانلود پاورپوینت بازارهای مصرف کننده عوامل موثر در رفتار مصرف کننده






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
دانلود پاورپوینت بازارهای مصرف کننده عوامل موثر در رفتار مصرف کننده ,

تاريخ : 5 اسفند 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : سل یو | بازدید : <-PostHit->
دانلود پاورپوینت بهره وری و تجزیه وتحلیل آن در سازمانها

دانلود پاورپوینت بهره وری و تجزیه وتحلیل آن در سازمانها در209 اسلاید قابل ویرایش توضیحات بیشتر درادامه مطلب

دانلود دانلود پاورپوینت بهره وری و تجزیه وتحلیل آن در سازمانها

پاورپوینت بهره وری و تجزیه وتحلیل آن در سازمانها
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 682 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 299

nنام درس: بهره وری و تجزیه وتحلیل آن در سازمانها

nتعداد واحد: 3

nمنبع: بهره وری و تجزیه وتحلیل آن در سازمانها

nمولف: شهنام طاهری

nناشر: نشر هستان

اهداف درس

آشنایی دانشجویان با:

nمفاهیم بهره وری و جایگاه آن

nسطوح بهره وری و جایگاه هر سطح

nآشنایی با مفاهیم مدیریت فراگیری بهره وری

nچشم انداز بهره وری فراگیر و دور بهره وری

nمفهوم مدیریت بهره وری کل

nاندازه گیری بهره وری و شاخصهای آن

nروشهای بهبود بهره وری

nبهره وری نیروی انسانی

nمدیریت سیستمها

nاصول مدیریت بهره وری فراگیر و مزایای استفاده از آن 

تلاش برای بهبود بهره وری تلاش برای زندگی بهتر افراد و جامعه است. امروزه در بهبود زندگی اجتماعی و اقتصادی تلاش همه جانبه یی جهت ارتقا بهره وری به طور مستمر برای تداوم حیات و رشد توسعه آغاز شده است. از این پس جهان به دو دسته کشورهای تند و کند از نظر پیشرفت در مدیریت بهره وری تقسیم می شوند . 

nدر دنیای رقابت آمیز امروز, بهره وری به عنوان یک فلسفه و یک دیدگاه مبتنی بر استراژی بهبود مهمترین هدف سازمان را تشکیل می دهد که می تواند همچون زنجیری فعالیت های کلیه آحاد جامعه را در برگیرد . 

دانلود دانلود پاورپوینت بهره وری و تجزیه وتحلیل آن در سازمانها






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
دانلود پاورپوینت بهره وری و تجزیه وتحلیل آن در سازمانها ,

تاريخ : 5 اسفند 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : سل یو | بازدید : <-PostHit->
دانلود پاورپوینت بیمه کارگری

دانلود پاورپوینت بیمه کارگری در 58 اسلاید زیبا و قابل ویرایش توضیحات بیشتر در ادامه

دانلود دانلود پاورپوینت بیمه کارگری

پاورپوینت بیمه کارگری اسلاید
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 673 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 58

بیمه گونه‌ای مدیریت ریسک است.

•بیمه عبارت است از سازوکاری برای انتقال ریسک یا احتمال بروز خطر. در تعریف حقوقی : بیمه عبارتست از قراردادی که به موجب آن یک طرف (بیمه گر) تعهد می کند در ازای پرداخت وجه یا وجوهی از طرف دیگر(بیمه گذار) در صورت وقوع یا بروز حادثه خسارت وارده بر او را جبران نموده یا وجه معینی را بپردازد. متعهد را بیمه گر، طرف تعهد را بیمه گذار و وجهی را که بیمه گذار به بیمه گر می پردازد حق بیمه و آنچه را که بیمه می شود موضوع بیمه نامند. بیمه دارای انواع و اقسام مختلفی است که عبارتند از بیمه های اجتماعی و بیمه های بازرگانی . •بیمه یکی از بهترین شیوه های مدیریت ریسک می باشد (انتقال ریسک به دیگری) .

بیمه دارای اصل های فراوانی است که عبارتند از :

•1- اصل حداعلای حسن نیت : حسن نیت در هر قراردادی از ارکان اصلی است اما در بیمه این اصل باید به صورت حد اعلای خود وجود داشته باشد یعنی دو طرف قرارداد نه تنها هیچ چیزی را از یکدیگر مخفی نکنند بلکه (مخصوصا بیمه گذار) هر نکته ای را کا در تشخیص کیفیت ریسک و قرارداد وجود دارد به یکدیگر بدون درخواست طرف مقابل بگویند . این اصل فقط در ابتدای قرارداد لازم الاجرا نیست بلکه باید در تمام مدت قرارداد به آن توجه شود. •2- اصل غرامت 3- اصل نفع بیمه ای 4- اصل مشاركت 5- اصل علت نزدیك 

دانلود دانلود پاورپوینت بیمه کارگری






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
دانلود پاورپوینت بیمه کارگری ,

تاريخ : 5 اسفند 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : سل یو | بازدید : <-PostHit->
پاورپوینت نان فانتزی

نان فانتزی نان سفید نان تیره روش تولید هزینه های تولید

دانلود پاورپوینت نان فانتزی

نان فانتزی
نان سفید
نان تیره
روش تولید
هزینه های تولید
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 133 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32

 

مقدمه

 به طور کلی نان فانتزی را می توان به 2 گروه نان سفید وتیره تقسیم کرد:نان سفید و تیره .
نانهای سفید  شامل نان ساندویچی ,همبرگر,فرانسوی.
نانهای تیره شامل نانهایی که با ارد چاودار و سبوس دار تهیه شده باشد.
نانهایی که امروزه در بازار ایران رونق دارد شامل: 
1- نان دیابت                     2- نان ترکیبی 
3- نان چاودار                   4- نان سوبیتال               
5- نان سلیات

 

 

 

1- نان دیابت:

این نان مخصوص افراد دیابتی است ودرآن از آرد چاودار,جو,زیره,سبوس مالت و پوسته سویا استفاده میکنند.

2- نان ترکیبی:

 نانهایی هستند که در آنها از مواد مختلف خوراکی استفاده میکنند مثلا نان سیر وزیتون,نان گردو,نان سیب و کشمش,نان بلغور گندم وجو.

3- نان چاودار:

 این نان از نوعی غله به نام چاودار(گندم سیاه)تهیه شده است.باعث کاهش کلسترول وخطر بیماریهای قلبی وعروقی شده و دارای ویتامین گروه ب و ای است. این باعث ایجاد حس سیری در شخص شده و برای رژیم لاغری مناسب است.

4- نان سوبیتال:

 این نان سیاه رنگ است.با انواع دانههای روغنی مانند کنجد,افتابگردانو بذرک تهیه میشود.این نان دارای مقداری امگا 3 است.

5- نان سلیات:

 از جمله نانهای رژیمی است که خوردن آن به افرادی که به گلوتن حساسیت دارند توصیه می شود.این نان فاقد آرد گندم است وبا ارد برنج تهیه میشود.از لحاظ بعضی املاح پائین  است به همین دلیل به ان فیبرکس اضافه میکنند.

مشخصات محصول ، فرآیند و روش تولید محصول :

واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر ، ولی چون مراحل متعددی قبل از حرارت دادن در فر وجود دارد ، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود .
باتوجه به این که انواع زیادی از فرآورده های نانوای وجود دارند ، درجه بندی آن بر حسب فرمولاسیون آماده سازی و ویژگی های محصول امکان پذیر نمی باشد . از این رو محصولات را بر اساس روش ور آوردن تقسیم بندی می کنند . چنین تقسیم می کنند . چنین تقسیم بندی را می توان به شرح ذیل انجام داد .

و..........

 

 

فایل پاورپوینت 32 اسلاید

دانلود پاورپوینت نان فانتزی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پاورپوینت نان فانتزی ,

تاريخ : 5 اسفند 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : سل یو | بازدید : <-PostHit->
طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت 420000 قطعه

خلاصه طرح موضوع طرح پرورش بلدرچین دستگاه صادره كننده مجوز وزارت جهاد كشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات 420000 قطعه نوع تولیدات بلدرچین تعداد شاغلین 20 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح سرمایه گذاری كل طرح 685288 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت 663109 میلیون ریال سرمایه در گردش 22179 میلیون ریال درآمد سالیانه 4030 میلیون ریال سود

دانلود طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت 420000 قطعه

طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت 420000 قطعه
پرورش بلدرچین گوشتی
پرورش بلدرچین در خانه
پرورش بلدرچین تخمگذار
پرورش بلدرچین تخمگذار در خانه
پرورش بلدرچین PDF
پرورش بلدرچین تخمی
پرورش بلدرچین در منزل
پرورش بلدرچین خانگی
پرورش بلدرچین در مازندران
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل pdf
حجم فایل 70 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16

مقدمه:

 بلدرچین در قرن یازدهم میلادی در ژاپن و یا چین اهلی شده است .در ژاپن

از سال 1910 میلادی به بعد برای استفاده از تخم و گوشت به طرز

وسیعی پرورش و از راه اصلاح نژاد گله های گوشتی و تخمی بدست آمده

است.

امروز نیز در ژاپن مصرف آن بسیار قابل توجه می باشد. بغیر از ژاپن

،كشورهای انگلستان ، فرانسه ، آلمان ، روسیه ،ایتالیا ، چین و هنگ كنگ

در این زمینه فعالیتهای تولیدی دارند.

بلدرچین حیوانی است با خصوصیت پرندگان وحشی شكاری بسیار پرجنب

و جوش و متحرك ولاجرم باید در وضعیتی قرار گیرد كه امكان پرواز و خیز

داشته باشد. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئینهای

پرندگان معمولی 5 تا 10 درصد بیشتر است همچنین بسیاری از انواع

اسیدهای آمینه كمیاب كه در سایر پرندگان یافت نمی شود در گوشت این

پرنده موجود می باشد.

در زمان بیرون آوردن جوجه از تخم ، وزنش 7 گرم است. با تغذیه اصولی و

مناسب وزنش در سن 5 ، 6 هفتگی موقع كشتار به 150 گرم می رسد و

وزن گوشت خالص و تمیز 120 گرم می باشد . لذا بدلیل رسیدن به وزن

مطلوب در 55 روزگی معمولا كشتار میشود تا وزن 150 گرم گوشت خالص

را بدست آورند.

وزن تخم بلدرچین تقریبا 10 گرم است در مقایسه با تخم مرغ از نظر مواد

غذایی غنی تر است و با در نظر گرفتن پانزده B اینكه 5 عدد تخم بلدرچین

با یك تخم مرغ برابری می كند اما فسفر آن 5 برابر ، آهن 8 برابر ، ویتامین 

12 B برابر تخم مرغ می باشد.

 

دانلود طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت 420000 قطعه






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت 420000 قطعه ,

تاريخ : 5 اسفند 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : سل یو | بازدید : <-PostHit->
پاورپوینت شیر سویا

شیر سویا دانه ها ی سویا آنزیمهای سویا ارزشهای غذایی شیر سویا

دانلود پاورپوینت شیر سویا

شیر سویا 
دانه های سویا 
آنزیمهای سویا 
ارزشهای غذایی شیر سویا
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 242 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24


فهرست مطالب

•دانه ها سویا  

•مقایسه و ارزش غذایی 

•آنزیمهای سویا 

•محصولات سویا 

•شیر سویا 

•شیرسویا چیست؟

•ارزشهای غذایی شیر سویا 

•دسترس پذیری شیر سویا 

•شیر سویا را خودتان تهیه کنید

•شیر سویا چگونه ساخته می شود ؟

 

 

فایل پاورپوینت 24 اسلاید

دانلود پاورپوینت شیر سویا






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پاورپوینت شیر سویا ,

تاريخ : 5 اسفند 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : سل یو | بازدید : <-PostHit->
دانلود پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ

دانلود پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ در 93 اسلاید زیبا و قابل ویرایش آماده دانلود میباشد توضیحات بیشتر در ادامه

دانلود دانلود پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ

پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 389 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 93

دانلود پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ

اصول کنترل کیفیت جامع (دمینگ)

تعریف مدیریت جامع کیفیت

    مدیریت جامع کیفیت فرایندی است متمرکز بر روی مشتریها، کیفیت محور، مبتنی بر حقایق، متکی بر تیمها که برای دستیابی به اهداف استراتژیك سازمان از طریق ارتقای مستمر فرایند ها، توسط مدیریت ارشد سازمان رهبری می شود.

ارکان فلسفی مدیریت جامع کیفیت

nفرایند گرایی: سازمان را فرایندی می بینیم که در آن همه افراد بصورت افقی در مراحلی از فرایند، قرار می گیرد. nمشتری محوری: تمامی افرادی که روی فرایند کار می کنند و آنها که نتیجه فرایند را کسب می کنند در واقع همکار و شریک هستند. nارتقای مستمر و فراگیر فرایندها و سیستمها: با تمرکز بر ارتقای عملکرد فرایندها و سیستمها و توانمند سازی کارکنان ،تلاش می شود فرایندها و سیستمها بطور دائم در جهت پاسخ به نیازها و انتظارات مشتریها بهبود یابند. 

دانلود دانلود پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
دانلود پاورپوینت اصول کنترل کیفیت جامع دمینگ ,

تاريخ : 5 اسفند 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : سل یو | بازدید : <-PostHit->
پاورپوینت غذاهای ارگانیک

غذاهای ارگانیک تاریخچه غذاهای ارگانیک فواید غذاهای ارگانیگ کشاورزی ارگانیک

دانلود پاورپوینت غذاهای ارگانیک

غذاهای ارگانیک
تاریخچه غذاهای ارگانیک 
فواید غذاهای ارگانیگ
کشاورزی ارگانیک
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1703 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35

 

غذاهای ارگانیك

غذاهای ارگانیک عبارتند از غذاهای حیوانی و گیاهی که در تولید آن از سیستم های طبیعی استفاده شده و ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیک و مواد شیمیایی شامل حشره کش، قارچ کش، آفت کش و علف کش ها به کار نرفته باشد. در پروسه محصولات ارگانیک نباید چرخه طبیعت به هم بخورد و هیچ نوع ماده شیمیایی نیز نباید در این محصولات نقش داشته باشند .

  طرفداری از محیط زیست و آغشته نکردن مواد غذایی با مواد شیمیایی و تهیه غذای پاک، از اهداف مهم در تولید غذای ارگانیک است، یعنی به هم نزدن قوانین طبیعت و چرخه های حیاتی مثل چرخه آب، چرخه کربن و دنیایی عاری از سم.

  تولیدکنندگان غذاهای ارگانیک تلاش می‌کنند تا غذاهائی هر چند بیشتر طبیعی و به دور از هرگونه اسیدچرب ترانس، فرآورده‌های اصلاح شده ژنتیکی و بیشتر افزودنی‌ها تولید کنند.

 

تاریخچه غذاهای ارگانیک

اگرچه اشتاینر اقتصاددان آلمانی برای نخستین بار در سال1924 موضوع اقتصاد کشاورزی و غذاهای ارگانیک را مطرح کرد، اما عملا سال ها طول کشید تا دولتمردان به فکر روی آوردن به این نوع محصولات افتادند .

وسرانجام در سال 1980میلادی، کشورهای اروپایی قوانین مربوط به غذا و کشاورزی ارگانیک را وضع کردند.

فرانسه اولین کشوری بود که برای میوه ها و سبزیجات و غلات برچسب دولتی با عنوان کشاورزی ارگانیک ارائه داد. اکنون استرالیا 84 درصد از اراضی کشاورزی ارگانیک دنیا را داراست.

 

آلمان در بین کشورهای اتحادیه اروپا بیشترین حجم محصولات غذایی ارگانیک را در اختیار دارد.

در آسیا هم برنامه های بسیاری برای محصولات ارگانیک درنظر گرفته شده است. در این بین ژاپن مهم ترین بازار محصولات ارگانیک منطقه آسیا به حساب می آید.  اما چین، کره جنوبی، سنگاپور، هنگ کنگ، مالزی و چین تایپه هم بازارهای بزرگی را در اختیار دارند.

 
دلایل حمایت از غذای ارگانیک شامل حفظ محیط زیست، کاهش بازده و صرفه جویی در هزینه‌های عمومی، تنظیم و توسعه بازار و سلامتی انسان‌ها و جامعه می‌باشد . شواهد پزشکی موجود در رابطه با همبستگی مواد افزودنی و همچنین بقایای آفت کش‌ها، با افزایش خطر سرطان و آلرژی‌های غذایی از عوامل اصلی تمایل مصرف‌کنندگان به مصرف غذاهای عاری از مواد شیمیایی افزودنی است.
 
 
فایل پاورپوینت 35 اسلاید

دانلود پاورپوینت غذاهای ارگانیک






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پاورپوینت غذاهای ارگانیک ,

<-BloTitle->
<-BloText->

فانتوم جادویی